Goedkoop namaak wielershirt kopen uit China

Wil je een goedkoop namaak wielershirt kopen uit China? Dat is veel goedkoper dan de fietsshirts in Nederland. De kwaliteit van replica wielershirts is vrijwel niet van origineel te onderscheiden.

Namaak wielershirts uit China kopen

In China worden vele namaak sportshirts gemaakt die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo worden er ook vele namaak wielershirts van hoge kwaliteit gemaakt. Het verschil met echte fietsshirts is bijna niet te zien.
De meeste fietsshirts kosten tussen de €10 – €15 uit China.
Het bestellen is enorm simpel. Wel moet je even ontdekken waar je de namaak wielershirts kunt kopen en hoe het werkt. Wij leggen het je uit.
fietsshirt astana goedkoop wielrenshirt kopen uit china
Fietsshirt van Astana – Dit hoge kwaliteit wielrenshirt kochten wij voor €13 uit China

Goedkoop replica wielrenshirt

Wil je een fietsshirt van LottoJumbo, Sky of Movistar? Alles is mogelijk. De goedkope fietsshirts uit China zijn makkelijk via internet te bestellen. Je hebt ze tegenwoordig vaak al binnen 2 weken in huis. Soms kan het een paar weken langer duren, maar de verzendkosten zijn dan ook gratis.
Bekijk de leiderstruien:

Fietsshirts per team

Natuurlijk wil je graag een fietsshirt van je favoriete team. Dat is geen enkel probleem, bijna alle namaak fietsshirts zijn wel op AliExpress te vinden. Hieronder een kort overzicht.

Op AliExpress verkopen veel verschillende verkopers spullen. Het is vergelijkbaar met Ebay. De meeste verkopers zijn betrouwbaar, maar je moet wel goed opletten. Kijk bijvoorbeeld altijd of de verkoper goede beoordelingen heeft. Ook kun je reviews vinden bij elk product.

AliExpress geeft altijd weer hoe vaak een fietsshirt besteld is, wij kiezen dan liever voor een fietsshirt dat meer dan 10 keer besteld is. Wij raden het af om namaak fietsshirts te kopen die nog nooit eerder zijn besteld.

Maattabel en de juiste maat kiezen

De maten zijn relatief simpel. De maten komen bijna altijd overeen met Nederlandse maten. In de meeste gevallen wordt er ook een maattabel bij de advertentie weergegeven. Bekijk deze maattabel – in het Engels Sizechart genoemd – goed. In de Sizechart zie je precies welke maat namaak fietsshirt je moet kopen.

Levertijd van namaak fietsshirt

De namaak wielershirts zijn tegenwoordig meestal al binnen 2 tot 3 weken geleverd. Een aantal jaar geleden duurde dit soms wel 1 tot 2 maanden.

BTW en invoerrechten

Ga je een wielrenshirt kopen uit China? Dan geven we je groot gelijk. Maar let nog wel even op het volgende.
Is je bestelling goedkoper dan €22? Dan is er niets aan de hand, je hoeft geen BTW of invoerrechten te betalen in Nederland.
Is je pakket duurder dan €22? Dan is er een kans dat je BTW moet betalen. Dit gebeurd alleen als je pakket bij de douane wordt bekeken. Je krijgt dan een brief thuis van een postorderbedrijf (PostNL, DHL etc.) met het verzoek om BTW en administratiekosten te betalen. BTW op wielrenshirts is 21%, daarbovenop betaal je nog administratiekosten, die zijn meestal tussen de €10 en €25. Dit kan je fietsshirt dus veel duurder maken. Wij raden daarom aan om onder de €22 te bestellen. Bestel je meerdere namaak fietsshirts? Laat ze dan afzonderlijk verzenden door ze telkens apart af te rekenen.
Is je pakket duurder dan €150? Dan moet je naast BTW en administratiekosten ook invoerrechten betalen. Aan wielrenshirts zul je waarschijnlijk niet snel meer dan €150 kwijt zijn.
Naast fietsshirts en wielershirts kun je ook goedkope namaak voetbalshirts kopen uit China.