fake nikes namaak nike replicas

Goedkope replica schoenen en namaak uit China

Wil je goedkope schoenen kopen? Wellicht zijn replica schoenen, ofwel namaak schoenen uit China een optie. Maar waar kun je deze nep merkschoenen kopen? Wij leggen het uit.

Wat zijn replica schoenen of namaak schoenen

Replica schoenen zijn schoenen die precies op een origineel merk lijken. Namaak schoenen zijn vaak lastig van echte merken te onderscheiden.

In Nederland kun je over het algemeen geen replica of namaak schoenen kopen. Maar in landen als China zijn nep merken vaker aanwezig.

Iedereen kan tegenwoordig via het internet producten uit China kan kopen. Daardoor is het nu ook mogelijk om goedkope replica schoenen uit China te bestellen.

Hoe replica schoenen kopen?

Goedkope schoenen willen wij Nederlanders natuurlijk graag hebben. Een uitkomst zijn dan replica merkschoenen, het zijn namaak schoenen van de originele merkschoenen. Je betaalt alleen niet onnodig veel voor het merkje.

De namaak schoenen zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Via Chinese webshops is het wel mogelijk om namaak schoenen te kopen. Met name replica All Stars, namaak Vans en nep Nikes zijn er te koop.

Sinds het moederbedrijf van AliExpress naar de Amerikaanse beurs is gegaan moeten zij zich aan strenge regels houden. Het is op AliExpress officieel niet meer toegestaan om de namaak schoenen te verkopen. Daardoor kan het moeilijk zijn om de namaak schoenen op te zoeken. Onderstaande afbeelding is een advertentie voorbeeld van goedkope Nike replica’s.

namaak nike replicas
Voorbeeld van goedkope Nike replica’s.

We zouden graag wel links naar de advertenties willen plaatsen, maar deze worden vrijwel dagelijks verwijderd. Daardoor is het onmogelijk om de links up-to-date te houden. Je zult de goedkope replica sneakers zelf moeten opzoeken.

Met onderstaande zoektermen en filters kun je regelmatig replica’s vinden:

Replica All Stars: bekijk product. Dit lijken op de advertentiefoto’s geen Vans, maar de verkoper kan je in een privébericht onbewerkte foto’s sturen. Wij hebben de schoenen besteld en ze lijken precies op het origineel, de kwaliteit lijkt echter wel wat minder.

Fake schoenen op AliExpress

Voor alle onderstaande links geldt:
Scroll door de zoekresultaten. Meestal vind je dan schoenen die erg veel op de originele merkschoenen lijken, maar dan met een namaak of geen logo. Deze afbeeldingen zijn dan door de verkopers bewerkt, je kunt de verkopers een privé-bericht sturen om te vragen voor originele afbeeldingen van de schoenen.

replica vans namaak vans
Replica Vans die wij bestelden op AliExpress voor €15 incl. verzending.

Zoek namaak schoenen / fake schoenen op AliExpress.