goedkope voetbalshirts replica namaak

Goedkope Voetbalshirts kopen – Namaak voetbalshirts

Wil jij goedkope voetbalshirts kopen? Deze namaak voetbalshirts zijn vrijwel niet van origineel te onderscheiden. Waar kun je goedkope replica voetbalshirts kopen die echt lijken? Wij vertellen het!

Replica voetbalshirts kopen met merklogo’s

Op deze pagina geven wij een overzicht van goedkope replica voetbalshirts. Daardoor kun jij eenvoudig een namaak voetbalshirt bestellen dat haast niet van origineel te onderscheiden is.

De advertentiefoto’s van de voetbalshirts zijn vaak zonder merklogo (Nike, Adidas, Puma etc.). Maar als je zo’n shirt bestelt ontvang je vrijwel altijd een shirt mét merklogo dat volledig op het origineel lijkt.

Om daar zeker van te zijn is het handig om voor het bestellen de verkoper een bericht te sturen. Stuur de verkoper een persoonlijk bericht met de vraag of hij foto’s van de originele shirts kan sturen. Je kunt zo’n vraag stellen via de ‘Message’ functie. Stuur dit bericht in het Engels.

goedkoop ajax shirt en goedkoop feyenoord shirt
De fake goedkope Ajax shirts en het Feyenoord shirt wat wij bestelden uit China lijken behoorlijk op het origineel.

Goedkoop voetbalshirt van Ajax, Feyenoord of PSV

Van de Nederlandse clubs zijn er over het algemeen alleen goedkope voetbalshirts van de traditionele top drie: Ajax, Feyenoord en PSV. De replica voetbalshirts, ofwel namaak voetbalshirts worden namelijk in het verre oosten gemaakt. Daar zijn Ajax, Feyenoord en PSV de bekendste clubs uit Nederland.

Scroll door de zoekresultaten heen op zoek naar jouw Ajax, Feyenoord of PSV namaak voetbalshirt. Als je keuze hebt uit meerdere advertenties. Kies dan voor de verkoper met de beste beoordelingen.

goedkope premier league shirts
De namaak voetbalshirts van Chelsea, Manchester City en Leicester City die wij bestelden uit China.

Replica voetbalshirt kopen – Premier League

Naast goedkope Nederlandse voetbalshirts kun je natuurlijk ook voetbalshirts van buitenlandse clubs kopen. We hebben voor jouw een overzicht gemaakt welke shirts er beschikbaar zijn. In deze eerste lijst vind je de shirts van topclubs uit de Premier League. Deze replica voetbalshirts die je kunt kopen zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.

borussia dortmund voetbalshirt kopen
Voorbeeld van Borussia Dortmund replica voetbalshirt kopen.

Duitsland – Bundesliga voetbalshirts kopen

Het aantal replica voetbalshirts van Duitse clubs is beperkt. Dat komt door het beperkte aantal topclubs dat de Bundesliga kent. Maar wil jij gewoon een shirt van Arjen Robben bij Bayern München kopen? Dan zit je hier goed! Natuurlijk kun je ook voor andere spelers kiezen zoals Ribery, Müller of Neuer.

Italië – Serie A

Replica voetbalshirts van topclubs uit Italië kun je nu ook kopen. Koop een shirt van Dries Mertens bij Napoli of kies voor een shirt van Kevin Strootman bij AS Roma. Natuurlijk kun je ook gewoon voor een topclub kiezen, zoals Carlos Tevez van Juventus. Wil je je eigen naam op je shirt? Dat kan ook! Laat dan even een berichtje bij je bestelling achter. Tot slot is geen naam op de rug ook gewoon mogelijk.

Spanje – La Liga Primera Division

Goedkope voetbalshirts kopen van topclubs uit Spanje. Laat je shirt bedrukken met bekende spelers als Nani (Valencia), Messi (Barcelona) of C. Ronaldo (Real Madrid). Kies één van de clubs uit het onderstaande rijtje om de shirts te bekijken.

  • Atletico Madrid: AliExpress
  • FC Barcelona: AliExpress of DHgate – Goedkoop voetbalshirt Barcelona
  • Real Madrid: AliExpress of DHgate – Replica voetbalshirts Real Madrid
  • Sevilla: AliExpress – Nep voetbalshirt kopen (lijkt precies op origineel)
  • Valencia: AliExpress – Namaak voetbalshirt Valencia

Frankrijk – Ligue 1

Goedkope voetbalshirts uit Ligue 1. Het is ook mogelijk om goedkope replica voetbalshirts van de Franse topclubs te kopen. Kies één van de Franse voetbalclubs hieronder.

Verzending van goedkoop namaak voetbalshirt

De goedkope namaak voetbalshirts worden veelal in Azië geproduceerd. Als je een voetbalshirt besteld wordt deze vanuit China verzonden naar jouw huis. Daardoor zijn de voetbalshirts enkele weken onderweg. Meestal zijn de shirts tussen de 2 en 3 weken onderweg als je gebruik maakt van gratis verzending.

Als je pech hebt kan de gratis verzending echter wel tot 5 weken duren. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor een snellere verzendmethode tegen betaling.

Wie verkoopt de nep voetbalshirts?

De replica nep voetbalshirts worden door verschillende verkopers verkocht op AliExpress. De website AliExpress is vergelijkbaar met Ebay, maar is gericht op verkoop van producten uit China.

Op AliExpress zijn dus veel verschillende verkopers actief. Let daarom altijd op beoordelingen en reviews van de verkopers. Zo weet je dat je producten bij de juiste persoon koopt.

Klopt er iets niet aan je bestelling? Dan kun je een ‘Dispute’ openen. Als het ontvangen product bijvoorbeeld afwijkt van de advertentiebeschrijving kun je je geld terug krijgen.

Meer weten? Bekijk onze pagina over de betrouwbare AliExpress webwinkel en beoordelingen.

Invoerbelasting

Waarde onder €22
Bestellingen onder de €22 kun je gratis invoeren. Je betaald daarover geen belasting of andere heffingen.

Pakketjes tussen de €22 en €150
Als de waarde tussen de €22 en €150 ligt kan er btw worden gerekend door het postorderbedrijf in Nederland. Dit is vaak 21%. Echter rekenen de postorderbedrijven vaak ook nog inklaringskosten. Dit zijn een soort administratiekosten. Deze kunnen wel tussen de €10 en €20 zijn, afhankelijk van het postorderbedrijf.

Deze waarde geldt voor alle producten in het pakket. Bestel je dus twee shirts van ieder €15, dan is de totale waarde van het pakket €30. In dat geval bestaat de kans dat je heffingen moet betalen. Je kunt dus beter beide shirts afzonderlijk bestellen.

Bekijk voor uitgebreide uitleg: Invoerrechten China.

Wist je dat je ook een goedkoop namaak wielershirt uit China kunt kopen? Check de wielershirts.