backpack tent china kopen

Backpack tent kopen uit China

Backpack tentje kopen uit China? Met dit tentje heb je hoge kwaliteit voor weinig geld. Dit goedkope lichtgewicht tentje biedt op dit moment de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt. Lees snel verder in onze Naturehike Cloud Up 2 Review.

Goedkoop backpack tentje van hoge kwaliteit

Naturehike is een relatief nieuwe speler op de outdoor ofwel backpack markt. Sinds 2005 maakt het merk lichtgewicht outdoorproducten voor backpackers.

Dit Chineze merk is momenteel de beste keus als het gaat om een goede prijs kwaliteit verhouding. Het lijkt erop dat dit merk met name tentjes van gerenommeerde merken namaakt. Ook de kwaliteit van hun producten komt heel dicht in de buurt van de gerenommeerde merken.

Lichtgewicht tentje Naturehike Cloud Up 2

Naturehike is gespecializeerd in lichtgewicht tentjes voor backpackers. De Naturehike Cloud Up 2 is een hoge kwaliteit licht gewicht tentje.

Dit tentje is goed bestendig tegen harde windstoten en regen. Vele outdoor hikers en backpackers melden dat ze nog nooit een druppel in de tent hebben gehad. Bovendien melden enkele gebruikers dat de tent zelfs goed bestendig is tegen sneeuw.

Het Cloud Up model heeft in 2018 een upgrade gehad, zo is de ingang enigszins aangepast. Bovendien is de tentstokken constructie verbeterd.

Goedkope backpack tent kopen uit China

Misschien klinkt het in eerst instantie onbetrouwbaar, een backpack tent uit China. Maar vrijwel alle producten worden in China geproduceerd. Waarom zo een Naturehike tent uit China dan niet goed zijn?

Precies! Deze goedkope backpack tent uit China biedt een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de doeken, tentconstructie en haringen. Alles is zeer lichtgewicht en goed afgewerkt.

De tent is beschikbaar in meerdere formaten:

  • Eénpersoons backpacktent: Cloud Up 1P
  • Tweepersoons backpack tent uit China: Naturehike Cloud Up 2
  • Driepersoons tent uit China: Naturehike Cloud Up 3

Je de kunt de Naturehike Cloud Up tenten gemakkelijk kopen via AliExpress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *