banggood betrouwbaar

Alles over Banggood – Betrouwbaarheid, levering etc.

De Chinese webwinkel Banggood heeft een heel uitgebreid assortiment. Banggood staat bekend als een zeer goede webshop, groot voordeel is dat ze tegenwoordig een magazijn in Europa hebben. Alle informatie over Banggood vind je hier.

Wat is Banggood?

Banggood is een grote Chinese webwinkel die producten naar Nederland verzend. Als particulier kun je hier goed terecht. Banggood heeft sinds kort ook een warehouse in de Europa. Dit houdt in dat de levertijd korter is en dat je geen invoerrechten of btw hoeft te betalen.

Vanuit Nederland worden er per maand gemiddeld 40.000 pakketjes op Banggood besteld. Daarmee valt Nederland in de top 3 grootste Europese afnemers van Banggood.

Banggood onderscheidt zich o.a. door:

  • Mega uitgebreid assortiment
  • Goede klantenservice en support (ook in het Nederlands)
  • Altijd de laagste prijs dankzij het ‘Price protection’ system
  • Gratis verzenden
  • EU Warehouse: magazijn in Europa (geen invoerrechten of btw + snellere levertijden)
  • Meestal snelle levertijden
  • Geld sparen door middel van puntensysteem bij bestellingen
  • Dropshipping is mogelijk (interessant voor bedrijven in Nederland)

Geen invoerrechten op Banggood Priority Direct Mail

Bestel je op Banggood met de verzendwijze ‘Priority Direct Mail’ dan betaal je geen btw of invoerrechten. Je krijgt dus in geen onverwachte kosten bij het bestellen van een pakket met de waarde boven de €22. De verzendmethode is nog niet bij alle producten beschikbaar, maar daar wordt aangewerkt.

Mocht je als klant toch extra kosten (btw of invoerrechten) moeten betalen, dan betaald Banggood deze kosten direct aan jou terug. De Banggood Priority Direct Mail verzendmethode lijkt dus ideaal.

banggood priority direct mail china
Selecteren van de optie Priority Direct Mail op Banggood

Betaling Banggood iDEAL

Op Banggood is het mogelijk om te betalen met iDEAL. Dit maakt Banggood ideal voor Nederlandse klanten. Daarnaast kun je ook met PayPal, CreditCards (o.a. MasterCard en VISA) en veel meer mogelijkheden betalen.

Daarnaast werkt er een Nederlandse jongeman bij Banggood op het kantoor in Guangzhou, China. Hij is daar coördinator van de online marketing afdeling. Door deze Nederlandse inbreng binnen Banggood kunnen je eventuele vragen ook in het Nederlands beantwoord worden.

Hoe zien de Banggood warehouses eruit?

Een warehouse is de Engelse vertaling van een warenhuis, maar in deze context wordt een magazijn aangeduid met warehouse. Hoe zien de Banggood warehouses er eigenlijk uit? De foto’s hieronder geven een kleine indruk van het Banggood warehouse in Guangzhou, China.

drones banggood
Alle drones worden bij Banggood handmatig door deze mannen getest voordat ze verzonden worden.

webwinkel Banggood ervaringen

banggood eu warehouse

Banggood magazijn china

Producten bestellen op Banggood

Nu kun je natuurlijk niet wachten om het uitgebreide assortiment van Banggood te bekijken. Producten bestellen op Banggood is heel eenvoudig en goedkoop. Klik op de onderstaande link om naar de webwinkel van Banggood te gaan.