slimme speaker uit china kopen

Slimme speaker uit China kopen

Goedkope slimme speaker uit China kopen? Dat kan heel eenvoudig. De slimme speakers op AliExpress zijn van hoge kwaliteit en voor een zachte prijs. Bovendien werken ze gewoon met Amazon Alexa en soms ook Google Assistent.

Slimme speakers uit China

Op dit moment zijn er nog niet veel slimme speakers in China. Maar één goede is natuurlijk voldoende. En gelukkig is die er al.

De beste Chinese slimme speaker is de TonBux: bekijk hem hier.

De TonBux is een stuk goedkoper dan vergelijkbare slimme speakers in Nederland. Het apparaat lijkt zeer veel op de 2e generatie Amazon Echo. Het mooie is, de TonBux werkt ook nog eens met de slimme assistent Alexa, van Amazon.

De slimme antwoorden van de assistent worden dus verzorgd door Amazon. Het Chinese apparaat heeft daar verder geen of weinig invloed op. Of je nou een originele Amazon Echo koopt, of je koopt de Chinese slimme speaker TonBux, je zult altijd dezelfde antwoorden krijgen.

TonBux op AliExpress: kwaliteit voor een zachte prijs

Hoewel het merk TonBux totaal niet bekend is, is de kwaliteit van het apparaat goed. De slimme speaker uit China ziet er mooi uit. Hij lijkt erg op de Amazon Echo, maar dat vinden wij niet erg. De behuizing is de degelijke en solide kwaliteit, geen slap materiaal.

Luidsprekers
De luidsprekers zijn prima. Verwacht niet ’s werelds beste kwaliteit, daar is de prijs ook niet naar. Maar voor deze prijs, zijn de luidsprekers goed.

Microfoon
Ook de microfoon lijkt van prima kwaliteit. Het apparaat heeft een redelijk bereik. Vanaf een meter of 3 hoef je je stem niet te verheffen om de assistent iets te vragen.

Software
Zoals we al zeiden, is de software afkomstig van Amazon. De slimme speaker uit China werkt met Amazon Alexa. Alle vragen die je stelt zullen dus hetzelfde beantwoord worden als door een Amazon Echo. Wat dat betreft biedt een originele Amazon Echo dus geen voordeel.

Ingebouwde batterij
De slimme speaker van AliExpress heeft als voordeel dat er een ingebouwde batterij in zit. Door deze ingebouwde accu kun je de slimme speaker overal mee naar toe nemen. Het apparaat werkt helaas alleen op wifi, blijf dus wel in de buurt van een wifi netwerk.

Goedkope slimme speaker uit China kopen

Na het lezen van het bovenstaande wil jij natuurlijk een slimme speaker uit China kopen. Wij raden het je zeker aan. Op AliExpress vind je nog maar weinig slimme speakers, maar gelukkig is de TonBux er al wel. Verder kun je ook de Apple Homepod kopen uit China. Deze is in Nederland nog niet op de markt, dus ben jij straks de eerste met een Apple Homepod?